إعلان

حذف حساب الفيسبوك نهائيا

حذف حساب الفيسبوك للابد

في اسباب كتير بتخليك عاوز تعطل حساب الفيسبوك للابد وسيتم التخلص من جميع بياناتك ومشاركاتك التي شاركتها علي الفيسبوك

في طرق كتيره لحذف حساب الفيسبوك بشكل دائم لكن هنختار اسهل طريقه هي الاسرع وهو اننا هنحذف حساب الفيسبوك عن طريق رابط 


اول حاجه هندخل علي رابط الحذف (delete FB account)

 هيودينا عند صفحه ذي كده 



بعد كده هنبدا عمليه الحذف عن طريق الضغط علي حذف الحساب ,

هتظهرلنا نافذه تطلب كتابه كلمه سر الفيسبوك 



هنكتب كلمه السر الخاصه بحساب الفيسبوك بتاعنا بعدكده هتجيلنا رساله تنبيه فيها تحذير اخير ان الحساب هيتحذف نهائيا😀😀





وبعد كده شركه الفيسبوك هتبدا عمليه الحذف ولكن سيتم الانتظار 30 يوم كمهله اذا تراجعت في اغلاق الحساب اذا فتحت الحساب قبل مرور 30 يوم سيكون بامكانك الغاء حذف حساب الفيسبوك  


يمكنك التراجع عن حذف حساب الفيسبوك عن طريق التسجيل مره تانيه في الحساب بتاعك  وستظهر لك رساله تنبيه بان حسابك علي وشك الحذف وستتمكن من الغاء الحذف 😀 😀 


شارك الموضوع